Csütörtök, 2024-04-25, 9:34 PM
Nyitólap » 2012 » December » 13
Új inváziós rendszer: Relikviák és Sárkányok

Az egyik új elem ami megtalálható lesz a játékban azok az ereklyék melyek fellelhetők minden várban és kastélyban. Az új invázió rendszerben az adott Realm akkor válik sebezhetővé amikor a támadó összeszedi az ellenség összes relikviáját. Továbbá, ha egy adott Realm összegyűjti az ellenséges relikviákat, lehetősége lesz megidézni a saját legendás ősi sárkányát!
Alasthor, Vesper, vagy Tenax fog kísérteni az ellenséges vonalaknál, hogy segítsen elfoglalni az ellenséges Realm kaput, és elérni a végső célt: Invázió!


A sárkányok új tulajdonsága nem csak a megújult szép külső, hanem hogy az inváziót még dinamikusabbá még kiegyensúlyozottabbá még szórakoztatóbbá tegyék.
Minden csata az erődítményekért fog folyni, hogy megszerezzétek a relikviákat. És mivel ezen relikviáknak nagyon fontos szerepük lesz az invázióban (hivatkozva itt a Sárkányokra), ezért egy úgynevezett all-out inváziós rendszer fog életbe lépni. (Aminek a lényege szerintem, hogy minél több játékost vonjanak bele az invázióba hogy védekezzenek vagy támadjanak.)

Végül a teljesen megújult inváziós szabályok:
Sárkányok hozzáadva, elfoglalható Realm kapuk és megszerezhető relikviák hozzáadva.
Ez az új rendszer arra fog összpontosítani, hogy az inváziók gyakoribb események legyenek mégpedig azért is mert, most már nem kell majd a várakat, kastélyokat őrizni ahhoz, hogy az ellenséges kaput támadhatóvá tegyük.
Megtekintések száma: 906 | Hozzáadta:: maciamd | Dátum: 2012-12-12 | Hozzászólások (0)