Hétfő, 2020-08-10, 4:53 AM
Térkép és magyarázat


A regnum egy olyan egyedülálló módon kiegyensúlyozott játék, amiben lehetőségünk van a versenyzésre PvP-ben (játékos VS játékos) vagy a izgalmas harcokra a játék világának lényei ellen, PvE-ben is (játékos VS környezet). [A pvpről bővebben itt olvashatsz] Vagy választhatsz, hogy hogy fejlődj a Regnum világában.

Minden egyes birodalom a Regnum-világának egy régiója, ahol együtt élnek a szövetséges fajok.A birodalmakat és a zónákat falak,folyók választják el, így összpontosítva a birodalmak csapatai a hidakra és a kapukra,amikén aztán hatalmas harcokat vívhatnak a játékosok.
 
A Kezdő területe


Egy birodalom első területe az a kezdőzóna, ahol biztonságosan tudod felfedezni a játékot. A városok olyan küldetéseket tartogatnak, amik a játékról tanítanak, hogy megfejthesd a régió misztériumait és történeteit. Te döntesz arról,hogy a küldetéseket követve vagy saját magad döntése szerint fejleszd karakteredet.
Belső Birodalom


A játék következő szintje több új kihívást és nehezebb ellenséges teremtményeket hoz eléd.Ez a hely egy keményebb zóna.Itt tudsz dönteni arról hogy melyik klánhoz csatlakozol (hogy alapítótag lehess, lvl 15-nek kell lenned), itt ismerkedhetsz meg a barátaiddal,akikkel majd együtt barangolhatjátok be, és deríthetitek fel a régió többi részét.Háborús övezet


Amint úgy érzed,felnőttél a feladathoz,beléphetsz a háborús övezetbe. Ezen a terület már lehetőséged van a PvP-re. Ez az a hely, ahol a három birodalom nyílt háborúban ütközik meg. Itt érdemes egy igazi klánhoz csatlakozni és innentől a te döntésed, hogy véded a birodalmad erődjeit és várait, vagy az elsők között rohanod meg az ellenséges erődöket és várakat.