Hétfő, 2020-08-10, 4:48 AM

PvP (játékos egy másik játékos ellen)

A játék PvP része egy nagyobb versengési lehetőségnek a Regnumban. A legtöbb játékos, még a komoly PvE játékosok is, örömüket fogják lelni benne. A PvP közben sok játéktapasztalatot lehet szerezni.

Szövetséges verseny

Mindegyik birodalom biztonságos zónájában találod az Arénát.Itt lehetőségük van a játékosoknak,hogy kipróbálják magukat egy másik játékos ellen, minden büntetés és veszteség nélkül.
A konfliktus zóna

A játék PvP területei a világ különleges céllal létrehozott zónái. A legnagyobb harcok,a birodalmak közötti összecsapások tárulnak a szemed elé,amikor átléped saját birodalmad falait. A konfliktus zóna a világ olyan területe, ami érinti a háborúzó birodalmak mindegyikét.Itt már meg tudnak ölni az ellenséges birodalmak játékosai.
Erődök és várak


Egyedülálló lehetőség a Regnumban, és a PvP játék nélkülözhetetlen elemei a birodalmak erődítményei. Ezek lehetnek erődök, várak, és más építmények.Olyan stratégiai pontok, amik kulcsfontosságúak a birodalom továbbélésének szempontjából.Ezért össze kell fognod más játékosokkal, hogy megvédd az erődöket, vagy vedd át az irányítást és támadd meg az ellenségeid várait. Ilyen versenyszellemben tudsz PvP tapasztalatokat szerezni,hozzájárulni a birodalmad státuszához.
Regnum pontok

Pontok, amiket olyan játékosoknak ítéltek, akik nagy tetteket hajtottak végre a birodalmukért. Tehát pontot kapsz ha legyőzöl egy ellenséges játékost egy szemben álló birodalomból. Minden regnum pontot nyomon követnek és ezek alapján besorolnak a Regnum ranglistában a hivatalos oldalon.