Péntek, 2024-03-29, 7:25 AM
Nyitólap » 2012 » Április » 19 » Horus és Raven szerverek összeolvadnak
10:31 PM
Horus és Raven szerverek összeolvadnak
Üdvözöljük, ez a Haven GYIK. Ha valami nem világos itt minden kérdésre választ kapsz a szerver egyesítést illetően. Privát üzenetben is szívesen válaszolunk, ha szükséges. 

Mikor lesz a szerverek összeolvadása? 
-Az egyesítésre április 18-án kerül sor. 

Meddig fog tartani? 
-Az egész folyamat a becslések szerint körülbelül 8 órán át tart (szóval minimum 15óra). Ez idő alatt egyik szerver sem lesz elérhető. Olvasd el az NGD vagy GameSamba fórumok frissítéseit amikor a szolgáltatás folytatódik. 

Milyen hatással lesz ez a fiókomra? 
-Semmilyen módon nem lesz hatással a fiókodra. Ha eddig GameSambás számlád volt, továbbra is használhatod. Ugyan ez a helyzet az NGD-s felhasználókkal is. 

Hatással lesz a karaktereimre? 
-A karakterek megtartják jelenlegi varázslataikat és alap képességeiket, valamint megmaradnak a ranglisták, befejezett küldetések, "achievement"-ek, "spell bar" beállítások, az "intentory" és a "stash" tartalma, egyéb meglévő elemek. Egyaránt a Horus és Raven karakterek átkerülnek az új szerverre. 
Változás egyedül a neveken tapasztalható majd. 

Milyen hatással lesz a nevemre? 
-A szerver egyesítés jellegéből adódóan a nevek egy (Horus) vagy (Raven) utótagot kapnak attól függően honnan érkeztek. Amint az új szerver elérhetővé válik, a játékosok egy ingyenes név változtató tekercset fognak találni karaktereiknél. Ezek használatával képes leszel átnevezni a karaktereid, vagy megtartani az eredeti nevét az utótag eltávolításával. 
A klánok nevei is megkapják ezt az utótagot, melyek esetében ugyan ezt az eljárást kell alkalmazni 

Bármilyen nevet adhatok a karakteremnek? 
-Akármilyet, a szabályoknak megfelelően. A szokásos elnevezési szabályokat kell alkalmazni. Azt kérjük a játékosoktól, legyenek udvariasak és ne próbálják meg ellopni egy másik, aktív játékos nevét. Ha ez bekövetkezik fegyelmi intézkedésekre fog sor kerülni 
Ha olyat tapasztalsz, hogy valaki a te neveddel rendelkezik, lépj kapcsolatba a "game-support-al. 

Lesz változás a ranglistákban? 
-Az aktuális rangsor megmarad. Habár a két szerver ranglistái is összeolvadnak ezért helyezésed ennek tükrében változhat. 

Hogyan fogják kezelni a támogatásokat? 
-Továbbra is az NGD vagy GameSamba "support"-al vedd fel a kapcsolatot valamennyi a fiókoddal kapcsolatos kérdésben, attól függően melyik szolgáltatás alatt regisztráltál. Az "In-game support-ot elsősorban a GameSamba vezérli és az NGD-vel együttműködik. 

Hogyan fog működni az "In-game" vásárlás? 
-Az "In-game" vásárlások ugyan úgy fognak működni mint eddig. A GameSamba és NGD felhasználók továbbra is képesek lesznek Ximerint vásárolni a különböző fizetési módoknak megfelelően. 

Lesz valamiféle összeolvasztási "event"? 
-Igen, az összeolvasztást követően 5 napon belül. További részletekért köved nyomon a fórum bejegyzéseket. 

Üdvözlettel!
Megtekintések száma: 503 | Hozzáadta: Ereinion | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]