Hétfő, 2020-08-10, 4:39 AM

Karakter leírások

A Regnumot úgy tervezték, hogy a játékos dönti el mivé válik. Minden fajnak megvan a 3 fő osztálya. Ezek a harcosok, íjászok és mágusok. A karakter készítésénél ki lehet választani, hogy melyik legyen a három közül. Ám, minden fajnak más, hogy milyenek lehetünk. Íme egy táblázat, mely megmutatja valamennyi faj milyen osztály lehet, és milyen nem:

Syrtis:
Faj Harcos Íjász Mágus
Alturian Igen Igen Igen
Wood Elf Nem Igen Igen
Half Elf Igen Igen Nem


Ignis:
Faj Harcos Íjász Mágus
Esquelio Igen Igen Igen
Dark Elf Igen Nem Igen
Molok Igen Igen Nem


Alsius:
Faj Harcos Íjász Mágus
Nordo Igen Igen Igen
Dwarf Igen Igen Nem
Utghar Igen Nem Igen


Amikor a karakter eléri a 10-es szintet képes választani a már meglévő osztályán belül két alosztály (alfaj) között. Egyik a védekezés másik a támadás irányába fejlődik tovább. Ezek a következőek:

Harcos:

Lovag (knight): Védekező karakter. Növeli a játékos támadás elhárítási képességét. Kezében pajzsot és fegyvert tart. A megfelelő skillekkel (varázslatokkal) képes saját magát és társait is védeni. Igen nagy védelme miatt, szinte lehetetlen legyőzni.


 
Barbár (barbarian): Támadó karakter. Növeli a játékos támadási képességét. Kétkezes, vagy két egykezes fegyverrel harcol. A megfelelő skillekkel (varázslatokkal) képes saját maga és társai támadási értékét növelni. Az összes kaszt közül ő üt a legnagyobbat.


Íjász:

Mesterlövész (marksman): Támadó karakter. Növeli a játékos támadási képességét. Célja, hogy minél távolabbra, egyre nagyobb erejű támadással harcoljon. Megfelelő skillekkel a védelmét is képes növelni.


Vadász (hunter): Taktikázó karakter. A szintjének megfelelő szörnyekből képes befogni egyet (pet), ami társként harcol mellette. Képes megtanulni a láthatatlanság művészetét, de ilyenkor kell egy skill, amelyel a petet is láthatatlanná teszi, különben az meghal.


 

Mágus:

Boszorkány (warlock): Támadó karakter. Pusztító skilljei segítségével tömegeket képes megölni, de védelme közel egyenlő a nullával.

 
Szellemidéző (conjurer): Védekező és támogató karakter. Az egyet alfaj, ami képes életpontokkal támogatni a többi alfajt, így a háborúkban nagy szükség van rá. Halottakat is fel tud támasztani. Képes egy szörnyet idézni, társként segít neki.