Hétfő, 2020-08-10, 5:38 AM
InvázióLeírás
Az invázió izgalmas része a játéknak, ahol a három különböző birodalom tényleg szembe kerül egymással. Ha már unni fogod magad biztonságos belső területen, ha majd új kihívásokra vágysz (és vagy már legalább lvl +36) nekivághatsz a veszélyes háborús-zónának. Bekapcsolódhatsz az örökös harcba, akár a fronton akár a védelemben.
Bárki, aki arra jár tud neked segíteni az ellenség megtámadásában, vagy a szent drágakövek védelmében.


Rövid leírás
Ha egy birodalom legalább két erődítményét(fort és castle, két fort nem elég) elfoglaljátok, a birodalom kapuja visszaszámlálásba kezd. Fél óra leteltével lehetőség van a kapu betörésére. Ez nem könnyű feladat, mert a kaput sok őr, és játékos őrzi. Ha mégis sikerül, be lehet menni a birodalom belső területére. Minden birodalomnak van két drágaköve a belső területén, jó messze egymástól. Az invázió célja, hogy ezeket a köveket a birodalom belső területéről a mi birodalmunk belső területén található "portálba" juttassuk. Ez persze nehéz feladat, hiszen keresztül kell menni a konfliktus zónán, és néha még a harmadik birodalom is bekavar. Ha mindkét ellenséges birodalomtól megszereztük a köveket, lehetőségünk van kinyitni a portált, és ott szavazni, hogy milyen jutalmat kérünk érte. Amelyik a legtöbb szavazatot kapja, az érvényesül.
Erődök fejlesztése

A felhasználói adományok, a várakat és kastélyokat erősebbé és nehezebben elfoglalhatóvá fejlesztik. Minden erődben és várban van egy láda, ahova a támogatást a játékosok be tudják fizetni. A fejlesztési szintek egymásra épülnek,vagyis sorban lehet csak haladni a magasabb szintekhez.

- Első szint: Alapértelmezett szint minden erőd és kastély ezzel indít,szabványos védőburkolatok és ajtót.
- Második szint: Az őrök kapnak sebzés és élet bónuszokat.
- Harmadik szint: Az ajtó erősebb lesz és nehezebb lesz elpusztítani.
- Negyedik szint: Betesz egy Boss NPC-t, a "Gárda kapitányt",akit a játékosoknak elsőként kell megölni az erőd megszerzéséhez.


Invázió folyamata

Bejutás az ellenséges területre

Ha elfoglaljuk a várat, a két erődöt, és tudjuk is tartani egy bizonyos ideig, akkor lehetőséget kapunk a nagy fal elpusztítására.

Ez a lehetőség időkorlátozás, 120 perc alatt kell megsemmisítenie a játékosoknak mind a két kaput. Amin aztán átlépve, a támadók el tudják lopni a védők GEM-eit (drágaköveit), amik a Gem-oltároknál ill. a Portálnál vannak.

Amikor az invázió véget ért, a vár automatikusan visszaáll a védő birodalomhoz és a körforgás kezdődik előröl.

Abban az esetben, ha a kapukat nemsikerül megsemmisíteni 2 óra alatt, de a két erődöt és várat tartani tudjuk, új lehetőséget kapunk, a kaput megsemmisítésére. Ahhoz, hogy a birodalmi kapuk újra sebezhetetlenek legyenek, legalább a kastély, és egy erődöt kell újból egy másik birodalomnak elfoglalni.Ha az ellenséges birodalom belsejében, egy játékos megpróbálja ellopni a gem-et, a két foglalatból vagy a Portálból, drágakő különleges hatalmat ad neki, de varázslatokat, vagy más elemeket nem tud használni.

A cél az, hogy a gem-et visszahozza a birodalomba, és bele helyezze a Nagy-portálba. A Portálon hat rés van, minden drágakőnek. Minden birodalomnak kezdetben két drágaköve van. A kövek ellopásának két módja van, vagy visszasétál a kapun vagy használja a menekülési útvonalat, ami egy teleport az egyik kő mellett.

Ha a fuvarozó elejti a drágakövet, a kő ottmarad, amíg az ellenség újra fel nem veszi és folytatja az utat, vagy a védők vissza nem hozzák a birodalomba, átlépve a nagy kaput azonnal vissza kerül az eredeti helyére. Ha egy védő még a birodalmon belül megszerzi a követ, az szintén automatikusan kerül vissza talapzatára.


A Portál

Miután a birodalom már megszerezte mind a hat GEM-et, a portál kinyílik és egy új és titokzatos hely lesz elérhető, ahol titkos jutalmakat lehet szerezni.